Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard mag hopen op 13,3 miljoen van transfersom Batshuayi

De op til zijnde transfer van Michy Batshuayi naar de Premier League wordt ook op Sclessin nauwlettend in de gaten gehouden. Standard heeft namelijk nog recht op 35 procent van de transfersom. Nu l’OM akkoord ging met een bod van 38 miljoen euro van Crystal Palace, kan de Luikse boekhouder al becijferen dat er daarvan 13,3 miljoen zijn kant uitkomen. Een fors bedrag dat Standard met veel plezier zal omarmen. De Rouches sloten vorig seizoen af met 6,6 miljoen euro verlies. Voorzitter Venanzi pompte onlangs nog 2,5 miljoen in de club om al te rode cijfers te vermijden.Toch…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Standard mag hopen op 13,3 miljoen van transfersom Batshuayi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *