Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Catania bevestigt transfer van Gillet

Jean-Fran├žois Gillet, die vorig seizoen op huurbasis voor KV Mechelen speelde, ruilt zoals verwacht het Italiaanse Catania voor Standard. De transfer hing al langer in de lucht en wordt maandag officieel bevestigd op de website van Catania. Standard neemt de 37-jarige doelman definitief over van Catania, de club die hem afgelopen seizoen al uitleende aan KV Mechelen. Gillet, die als derde doelman deel uitmaakte van de Belgische selectie op het EK, is een jeugdproduct van Standard. Hij debuteerde er in het seizoen ’96-’97 in de eerste ploeg, maar speelde door de grote concurrenties slechts vier…

Lees verder op Jupiler Pro league: Catania bevestigt transfer van Gillet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *