Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Dierckx: ‘Afscheid van Club Brugge na acht fantastische jaren’

Tuur Dierckx verlaat landskampioen Club Brugge. De 21-jarige polyvalente aanvaller heeft een contract voor vier seizoenen bij 1B-club Antwerp ondertekend.Afgelopen seizoen kwam Dierckx in de Jupiler Pro League, de Croky Cup en de Europa League 34 keer in actie voor Club Brugge. Hij scoorde vijf doelpunten en gaf twee assists. Dat deed hij echter vooral als supersub. Dierckx kon verlengen bij Club Brugge en stond onder meer ook bij Standard in de belangstelling, maar de Antwerpenaar vreesde ook daar op de bank te zullen belanden. “Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik elke week…

Lees verder op Jupiler Pro league: Dierckx: ‘Afscheid van Club Brugge na acht fantastische jaren’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *