Dierckx verklaart keuze voor Antwerp: “Van de ene kampioen naar de andere”

Royal Antwerp FC werkt bijzonder ambitieus naar de start van het nieuwe seizoen toe en dat is ook te merken aan de inkomende transfers. Zo rondde het maandag de komst van Tuur Dierckx af. De Belgische belofte-international kon nochtans rekenen op de interesse…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Dierckx verklaart keuze voor Antwerp: "Van de ene kampioen naar de andere"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dierckx verklaart keuze voor Antwerp: “Van de ene kampioen naar de andere”

Royal Antwerp FC werkt bijzonder ambitieus naar de start van het nieuwe seizoen toe en dat is ook te merken aan de inkomende transfers. Zo rondde het maandag de komst van Tuur Dierckx af. De Belgische belofte-international kon nochtans rekenen op de interesse…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: Dierckx verklaart keuze voor Antwerp: "Van de ene kampioen naar de andere"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer