‘Ex-speler van Standard, Anderlecht en Club Brugge tekent bij Cercle’

Cercle Brugge slaagde er afgelopen seizoen niet in om opnieuw de promotie naar de hoogste afdeling af te dwingen, maar de Vereniging hoopt dit in de komende jaargang te realiseren. Met Vincent Euvrard werd al een nieuwe trainer aangesteld en binnenkort…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: ‘Ex-speler van Standard, Anderlecht en Club Brugge tekent bij Cercle’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ex-speler van Standard, Anderlecht en Club Brugge tekent bij Cercle’

Cercle Brugge slaagde er afgelopen seizoen niet in om opnieuw de promotie naar de hoogste afdeling af te dwingen, maar de Vereniging hoopt dit in de komende jaargang te realiseren. Met Vincent Euvrard werd al een nieuwe trainer aangesteld en binnenkort…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: ‘Ex-speler van Standard, Anderlecht en Club Brugge tekent bij Cercle’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer