Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Supercup: Club Brugge – Standard

Op zaterdag 23 juli strijden Club Brugge en Standard om de Supercup, het jaarlijkse duel tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in het Jan Breydelstadion, de aftrap wordt gegeven om 20u00.De Supercup is traditioneel het startschot van het Belgische voetbalseizoen, de Jupiler Pro League. In deze wedstrijd nemen de landskampioen en de bekerwinnaar het in een prestigeduel tegen mekaar op.Dit jaar beslechten Club Brugge en Standard de Liège de Supercup. Beide clubs kwamen al een aantal keer uit in de Supercup, maar nog nooit troffen ze elkaar. Uit de statistieken blijkt dat Club Brugge…

Lees verder op Jupiler Pro league: Supercup: Club Brugge – Standard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *