Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Standard haalt Cypriotische international binnen

Standard verwelkomt Laifis Konstantinos op Sclessin. De bekerwinnaar neemt de 23-jarige verdediger op huurbasis over van Olympiakos. De Cypriotische international trekt voor twee jaar naar Standard, dat ook een aankoopoptie bedong. Konstantinos vatte zijn carrière in eigen land aan bij Anorthosis Famagusta. Nadien maakte hij de overstap naar het Griekse Olympiakos. De verdediger kwam ondertussen acht keer uit voor zijn land, maar moet volgens de Griekse topclub nog de nodige ervaring opdoen.”De komst van Laifis is geen overbodige luxe, rekening houdend met de lange afwezigheid van Milos Kosanovic en de wens om ons defensief compartiment…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard haalt Cypriotische international binnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *