Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Marquet ruilt Standard voor Waasland-Beveren

François Marquet heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij Waasland-Beveren. De 21-jarige middenvelder komt over van Standard. Hij krijgt bij zijn nieuwe club het rugnummer 8. “Marquet is een technisch vaardige centrale middenvelder, met een prima traptechniek en dito spelinzicht”, klinkt het op de clubwebsite van Waasland-Beveren. “Hij kan op het veld de schakel vormen tussen verdediging en aanval en beschikt daarmee over een profiel waar onze club nog naar zocht. Hij was jarenlang kapitein van de Belgische nationale jeugdploegen en beschikt dus ook over de nodige mentale vaardigheden.”De 21-jarige Marquet is een jeugdproduct van…

Lees verder op Jupiler Pro league: Marquet ruilt Standard voor Waasland-Beveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *