Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard bevestigt komst Gillet

Standard bevestigt de komst van Jean-François Gillet. De derde doelman van de Rode Duivels tekent een contract voor twee seizoenen in Luik. Gillet (37 jaar) begon zijn professionele carrière bij Standard in het seizoen 1998/1999 (6 matchen) vooraleer hij naar Italië trok. Daar speelde hij voor AC Monza (37 matchen), AS Bari (346 matchen), Treviso (44 matchen), Bologna (30 matchen), Torino (52 matchen) en Catania (16 matchen). In juli 2015 kwam hij terug naar België om er op uitleenbasis aan de slag te gaan bij KV Mechelen. “Jean-François Gillet is een echte professional die heel wat ervaring…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard bevestigt komst Gillet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *