Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Opoku Ampomah overtuigt Waasland-Beveren na proefperiode

Waasland-Beveren heeft de Ghanees Opoku Ampomah een contract voor drie seizoenen met optie op een extra jaar gegeven.De 20-jarige flankspeler Nana Opoku Ampomah overtuigde de sportieve staf van Waasland-Beveren tijdens zijn proefperiode en mag zich opmaken voor een langer verblijf in Beveren. Hij zette dinsdag zijn handtekening onder zijn verbintenis.’Enkele weken geleden streek Nana Opoku Ampomah neer op de Freethiel als testspeler’, meldden de Waaslanders dinsdag op hun website. ‘De Ghanese winger overtuigde de staf van zijn kunnen en mocht mee op stage in Doorwerth. Er was intussen al een mondeling akkoord…

Lees verder op Jupiler Pro league: Opoku Ampomah overtuigt Waasland-Beveren na proefperiode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *