Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

AA Gent en KRC Genk kennen tegenstanders

AA Gent neemt het in de derde voorronde van de Europa League op tegen het Roemeense FC Viitorul Constanta. KRC Genk speelt, als het de tweede voorronde overleeft, tegen het Zweedse BK Häcken of het Ierse Cork City FC.Gent en Genk gingen als reekshoofd de trommel in. Genk moet zich wel nog kwalificeren ten koste van het Montenegrijnse Buducnost Podgorica. De heenwedstrijd werd donderdag alvast met 2-0 gewonnen.Het eerste duel tussen Häcken en Cork City in Zweden eindigde op 1-1. Bij Viitorul Constanta staat Georghe Hagi aan het roer. De ex-profvoetballer speelde voor zowel FC…

Lees verder op Jupiler Pro league: AA Gent en KRC Genk kennen tegenstanders

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *