‘Winger Club Brugge op weg om terug te keren naar ex-club’

De voorbereiding van landskampioen Club Brugge loopt bijna ten einde. Vrijdagavond oefent Blauw-Zwart nog tegen Olympiakos, vanaf dan is de focus volledig gericht op de Supercup van komend weekend tegen Standard. Ondertussen blijft het bestuur werk maken van de nodige…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: ‘Winger Club Brugge op weg om terug te keren naar ex-club’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Winger Club Brugge op weg om terug te keren naar ex-club’

De voorbereiding van landskampioen Club Brugge loopt bijna ten einde. Vrijdagavond oefent Blauw-Zwart nog tegen Olympiakos, vanaf dan is de focus volledig gericht op de Supercup van komend weekend tegen Standard. Ondertussen blijft het bestuur werk maken van de nodige…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: ‘Winger Club Brugge op weg om terug te keren naar ex-club’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer