Gent klopt Ajax, Standard voorbij Mpoku

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

AA Gent heeft zich goed herpakt na de zware nederlaag die het vrijdag tegen PEC Zwolle opliep. De oefenwedstrijd tegen Ajax werd aanvankelijk afgelast door veiligheidsproblemen, maar ging zaterdag in het geheim toch door. De Gentenaren wonnen met 2-0 in Amsterdam. Standard oefende op Sclessin tegen het Italiaanse Chievo en boekte een overtuigende 3-0 overwinning.Normaal gezien zouden AA Gent en Ajax elkaar zaterdag partij geven in het Nederlandse Nieuwleusen. De burgemeester van de overkoepelende gemeente Dalfsen kon de veiligheid van de supporters echter niet garanderen, waardoor de wedstrijd afgelast werd. De wedstrijd ging zaterdag om 14u toch door…

Lees verder op Jupiler Pro league: Gent klopt Ajax, Standard voorbij MpokuLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer