14.000 Standardfans verwelkomen Rode Duivel: “Titel is logica zelve”

Door: Mathieu Goedefroy 21/07/16 – 16u50 video Standard heeft vanmiddag zijn traditionele fandag gehouden op Sclessin. Zo’n 14.000 supporters zagen hoe op het hoofdveld hun nieuwe doelman Jean-François Gillet werd voorgesteld. “Jean-François is een surplus”, zei sportief directeur Olivier Renard aan onze videoman. Maar ook: “De titel is de logica zelve.” De fandag van Standard bracht veel volk op de been in Luik. Rondom het stadion waren er heel wat activiteiten voorzien, zoals signeersessies en voetbalspelletjes. Maar hét moment suprème was toch de voorstelling van de eerste ploeg op het hoofdveld van de club….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: 14.000 Standardfans verwelkomen Rode Duivel: "Titel is logica zelve"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
14.000 Standardfans verwelkomen Rode Duivel: “Titel is logica zelve”

Door: Mathieu Goedefroy 21/07/16 – 16u50 video Standard heeft vanmiddag zijn traditionele fandag gehouden op Sclessin. Zo’n 14.000 supporters zagen hoe op het hoofdveld hun nieuwe doelman Jean-François Gillet werd voorgesteld. “Jean-François is een surplus”, zei sportief directeur Olivier Renard aan onze videoman. Maar ook: “De titel is de logica zelve.” De fandag van Standard bracht veel volk op de been in Luik. Rondom het stadion waren er heel wat activiteiten voorzien, zoals signeersessies en voetbalspelletjes. Maar hét moment suprème was toch de voorstelling van de eerste ploeg op het hoofdveld van de club….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: 14.000 Standardfans verwelkomen Rode Duivel: "Titel is logica zelve"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer