Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Transferoverzicht zomermercato 2016

De transfercarrousel in de Jupiler Pro League draait op volle toeren. Wie trekt naar waar? Bekijk hier alle zomertransfers! ANDERLECHT: IN: Sofiane Hanni (KV Mechelen), Dennis Appiah (SM Caen, Fra), Idrissa Doumbia (ES Bingerville, Ivo), Emmanuel Sowah Adjei (Dreams FC, Gha), Nathan Kabasele (De Graafschap, Ned, einde huur), Mahmoud Hassan Trezeguet (Al Ahly, Qat), Sebastian De Maio (Genoa, Ita), Alexandre Chipciu (Steaua Boekarest, Roe). OUT: Siebe Van der Heyden (KV Oostende), Imoh Ezekiel (Al Arabi, Qat, einde huur), Alexander Büttner (Dinamo Moskou, Rus, einde huur), Filip Djuricic (Benfica, Por, einde huur), Hervé Matthys (Westerlo, huur),…

Lees verder op Jupiler Pro league: Transferoverzicht zomermercato 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *