Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer