Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Izquierdo dolt met onze videoman: “Tolk nodig als ik Gouden Schoen win”

Door: Mathieu Goedefroy 23/07/16 – 23u36 video José Izquierdo was in de Supercupzege tegen Standard alweer levensbelangrijk voor Club Brugge. Met zijn ijzersterke prestaties van vorig seizoen in het achterhoofd lijkt de Colombiaan op Gouden Schoen-koers te zitten. Maar hoe zit dat nu met zijn Engels? Want bij een Gouden Schoen hoort toch een goede speech, of niet? Om met de deur in huis te vallen: als Izquierdo blijft spelen zoals het voorbije half jaar, kan niets hem nog beletten in januari de Gouden Schoen te winnen. Die stelling legde onze videoman na de Supercup…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Izquierdo dolt met onze videoman: "Tolk nodig als ik Gouden Schoen win"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *