Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Ontgoochelde Ferrera: “Groot gebrek aan maturiteit”

Yannick Ferrera was heel ontevreden over de prestatie van zijn team in de Supercup. “De manier waarop we hier verliezen is echt erg. Zelfs met 10 tegen 11 waren zij beter en dat is onaanvaardbaar. Het komt hard aan en we gaan nu analyseren. Ik moet eerlijk zijn, Club Brugge verdient deze overwinning. Onze voorsprong was een geschenk ook al speelden we niet goed. In de tweede helft konden we de kans grijpen beter te spelen maar dat deden we niet. “”We creëerden geen kansen en kregen er veel tegen. Het ergste van al is het gebrek…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ontgoochelde Ferrera: "Groot gebrek aan maturiteit"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *