Gent en Standard akkoord over Raman

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Standard heeft twee dagen van intensief onderhandelen over een definitieve overgang van Benito Raman met succes afgerond. Gisteren werd met AA Gent een akkoord bereikt op clubniveau. Naar verluidt zouden de Buffalo’s zich tevreden stellen met een transfersom van iets minder dan 1 miljoen euro. De Rouches willen…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Gent en Standard akkoord over RamanLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Gent en Standard akkoord over Raman

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Standard heeft twee dagen van intensief onderhandelen over een definitieve overgang van Benito Raman met succes afgerond. Gisteren werd met AA Gent een akkoord bereikt op clubniveau. Naar verluidt zouden de Buffalo’s zich tevreden stellen met een transfersom van iets minder dan 1 miljoen euro. De Rouches willen…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Gent en Standard akkoord over RamanLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer