Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Gent en Standard akkoord over Raman

Standard heeft twee dagen van intensief onderhandelen over een definitieve overgang van Benito Raman met succes afgerond. Gisteren werd met AA Gent een akkoord bereikt op clubniveau. Naar verluidt zouden de Buffalo’s zich tevreden stellen met een transfersom van iets minder dan 1 miljoen euro. De Rouches willen…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Gent en Standard akkoord over Raman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gent en Standard akkoord over Raman

Standard heeft twee dagen van intensief onderhandelen over een definitieve overgang van Benito Raman met succes afgerond. Gisteren werd met AA Gent een akkoord bereikt op clubniveau. Naar verluidt zouden de Buffalo’s zich tevreden stellen met een transfersom van iets minder dan 1 miljoen euro. De Rouches willen…

Lees verder op Nieuwsblad.be: Gent en Standard akkoord over Raman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *