Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Done deal: Raman komende vier jaar van Standard

Michaël Vergauwen, Pieter-Jan Calcoen 27/07/16 – 08u30 © belga. Benito Raman (21) trekt na veel vijven en zessen definitief de deur van de Ghelamco Arena achter zich dicht. Niet Lokeren, maar Standard wordt zijn bestemming. De Rouches waren gisteren dichtbij een akkoord en vandaag kwam de bevestiging. Raman legt straks zijn medische testen af en tekent vervolgens een contract voor vier jaar. Het prijskaartje zou rond de 700.000 euro schommelen. Maandagavond leek Lokeren nog de beste papieren te hebben. De Waaslanders hadden een akkoord met AA Gent dat Raman voor zo’n 700.000 euro wou laten gaan. Gisteren…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Done deal: Raman komende vier jaar van Standard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.