Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

“Ik focus me liever op mijn job dan energie te verspillen aan dingen die ik toch niet kan veranderen”

Stijn Joris 27/07/16 – 09u30 © photo news. Standard heeft er een turbulent jaar opzitten. Na de overname door Bruno Venanzi kwam de ploeg dramatisch slecht uit de startblokken. De rode lantaarn midden oktober was het dieptepunt. Het mislopen van play-off 1 kwam nog harder aan. En toch staat er een beker in de prijzenkast te blinken. Ook het nieuwe seizoen begint onder lichte hoogspanning door intern getouwtrek. Tussen Bob Claes en Yannick Ferrera zit alles snor. De algemeen directeur en coach zaten meer dan twee uur met uw krant aan tafel en dat verliep zonder slag…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "Ik focus me liever op mijn job dan energie te verspillen aan dingen die ik toch niet kan veranderen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *