Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Raman op weg naar Sclessin

Michaël Vergauwen, Pieter-Jan Calcoen 27/07/16 – 05u30 © belga. Benito Raman (21) gaat na veel vijven en zessen definitief de deur van de Ghelamco Arena achter zich dichttrekken. Niet Lokeren, maar Standard wordt meer dan waarschijnlijk zijn bestemming. De Rouches waren gisteren dichtbij een akkoord en legden al een afspraak vast zodat Raman vandaag zijn medische testen kan afleggen. Maandagavond leek Lokeren nog de beste papieren te hebben. De Waaslanders hadden een akkoord met AA Gent dat Raman voor zo’n 700.000 euro wou laten gaan. Gisteren werden de kaarten plots herschud. Standard kwam op de proppen…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Raman op weg naar Sclessin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *