Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

D-1: De vernieuwde Jupiler Pro League

Nog een nachtje slapen en het is eindelijk zover! KV Mechelen en Club Brugge trappen het seizoen 2016-2017 af. Het belooft een bijzonder seizoen te worden!Niet alleen de website en app van de Jupiler Pro League steken in een nieuw jasje, ook de competitie hanteert een vernieuwde formule. De Play-Offs blijven bestaan, maar in Play-Off 2 komen in de tweede seizoenshelft ook de ploegen uit Divisie 1B bij.AbonnementenverkoopHet nieuwe seizoen lijkt aanlokkelijk voor de fans. Veel clubs zagen hun abonnementenverkoop geëvenaard worden of zelfs stijgen. Voor de openingswedstrijd is de ticketverkoop al aan een record…

Lees verder op Jupiler Pro league: D-1: De vernieuwde Jupiler Pro League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *