Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard shopt bij Valenciennes (VIDEO)

Isaac Mbenza heeft een verbintenis voor vier seizoenen ondertekend bij Standard. De 20-jarige vleugelaanvaller komt over van het Franse FC Valenciennes.Mbenza genoot zijn jeugdopleiding bij FC Brussels (2010-2011) en KV Mechelen (2011-2012) voordat hij naar Valenciennes trok. De rechtsvoetige flankspeler speelde 52 wedstrijden voor de Franse tweedeklasser en vond daarin 8 keer de weg naar het doel. “Isaac is een jonge veelbelovende aanvaller. Na twee seizoenen in de Franse Ligue 2 voelt hij zich klaar om een nieuwe stap te zetten in zijn carrière”, kondigde sportief…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard shopt bij Valenciennes (VIDEO)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.