Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Jubileumwedstrijd voor Simons en Preud’homme

Timmy Simons kan vandaag zijn 600ste wedstrijd uit zijn carrière spelen. Club Brugge opent het nieuwe seizoen van de competitie bij KV Mechelen. Trainer Michel Preud’homme staat voor zijn 300ste wedstrijd als coach in de Jupiler Pro League.Timmy Simons kan vandaag zijn 600ste wedstrijd uit zijn carrière spelen als trainer Michel Preud’homme hem speelgelegenheid geeft. Simons had voor deze mijlpaal vier clubs nodig. Hij kwam 64 keer uit voor Lommel SK, 158 keer voor het Nederlandse PSV Eindhoven, 102 keer voor het Duitse FC Nürnberg en 275 keer bij Club Brugge.Coach Michel Preud’homme had drie…

Lees verder op Jupiler Pro league: Jubileumwedstrijd voor Simons en Preud’homme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *