STVV opent seizoen met eerste thuiszege sinds november

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

STVV heeft voor het eerst sinds november 2015 de drie punten in eigen huis gewonnen. De Kanaries wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0 tegen Lokeren.In een akelig leeg Stayen nam de thuisploeg meteen het initiatief. In de eerste minuut viel de bal pardoes voor de voeten van Ono, die te verrast was om Verhulst te kloppen. STVV drukte even door en Bezus mikte de bal van ver naast het doel. Naarmate de wedstrijd vorderde herstelde Lokeren het evenwicht, maar tot kansen leidde dat niet.Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers dan toch dicht…

Lees verder op Jupiler Pro league: STVV opent seizoen met eerste thuiszege sinds novemberLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer