Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

STVV opent seizoen met eerste thuiszege sinds november

STVV heeft voor het eerst sinds november 2015 de drie punten in eigen huis gewonnen. De Kanaries wonnen hun eerste wedstrijd van het seizoen met 1-0 tegen Lokeren.In een akelig leeg Stayen nam de thuisploeg meteen het initiatief. In de eerste minuut viel de bal pardoes voor de voeten van Ono, die te verrast was om Verhulst te kloppen. STVV drukte even door en Bezus mikte de bal van ver naast het doel. Naarmate de wedstrijd vorderde herstelde Lokeren het evenwicht, maar tot kansen leidde dat niet.Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers dan toch dicht…

Lees verder op Jupiler Pro league: STVV opent seizoen met eerste thuiszege sinds november

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *