Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Legear bezorgt Standard in extremis nog een onverhoopt punt in ’t Kuipje

Door: Olivier Minnebo 31/07/16 – 16u24 © photo news. Met meer geluk dan wijsheid heeft Standard vandaag een punt gepakt. In ’t Kuipje leek Westerlo lange tijd op weg naar een verdiende zege, tot invaller Legear vlak voor affluiten de 2-2 voorbij Van Langendonck duwde. Op een diefje. Dik vier maand. Zo lang heeft de vakantie van Westerlo geduurd. De laatste match met inzet voor de Kemphanen was die van het behoud. Op 13 maart 2016. Een eeuwigheid geleden. Bob Peeters was voor de opener tegen Standard dan ook benieuwd naar zijn ploeg. Meteen aan de bak tegen een…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Legear bezorgt Standard in extremis nog een onverhoopt punt in ’t Kuipje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *