Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Standard ontsnapt aan nederlaag in ’t Kuipje

Standard heeft op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen 2-2 gelijkgespeeld bij Westerlo. Legear behoedde zijn ploeg in de slotfase voor een nederlaag. Raman mocht meteen in de basis starten bij Standard en ook Bob Peeters dropte met Acolatse en Ganvoula twee nieuwelingen in de opstelling. Na amper zes minuten stonden de Luikenaars al op voorsprong: Dossevi zette zich goed door op rechts en vond de vrijstaande Santini die makkelijk binnen legde. Op het halfuur was Westerlo al eens dichtbij de gelijkmaker nadat Schuermans een vrijschop van Henkens nipt naast kopte. Uiteindelijk gebeurde het dan toch in…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard ontsnapt aan nederlaag in ’t Kuipje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *