Ganvoula tekent voor drie seizoenen bij Westerlo

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Congolees Silvere Ganvoula heeft zondag voor de wedstrijd op de eerste speeldag in de Jupiler Pro League tegen Standard (2-2) een contract voor drie seizoenen ondertekend bij Westerlo, zo maakte de club maandag bekend. Hij kwam eerder al transfervrij over van het Turkse Elazigspor.De twintigjarige Ganvoula arriveerde al enkele weken voor de start van de voorbereiding in ’t Kuipje. Door een fysieke achterstand werkte hij individueel. “Toen ik hier aankwam had ik al één maand niet meer gespeeld en weinig getraind. Mijn eerste medische testen waren dan ook slecht, maar door het individuele werk…

Lees verder op Jupiler Pro league: Ganvoula tekent voor drie seizoenen bij WesterloLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer