Ferrera moet na één speeldag al vrezen voor zijn job

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Hoe is het zover kunnen komen dat Yannick Ferrera al na één speeldag moet vrezen voor zijn job? Op 20 maart hielp hij Standard nog aan de beker én een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Europa League. 135 dagen na dat moment van euforie pakken de donderwolken zich samen boven zijn hoofd. En waarom? De verloren Supercup? Het gelijkspel op Westerlo? De oorsprong van de nijpende situatie dateert al van veel vroeger. Na de 0 op 6 tegen Westerlo en STVV brak er midden februari iets tussen Ferrera en sportief expert en bestuurslid Daniel Van Buyten….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ferrera moet na één speeldag al vrezen voor zijn jobLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer