Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Ferrera moet na één speeldag al vrezen voor zijn job

Hoe is het zover kunnen komen dat Yannick Ferrera al na één speeldag moet vrezen voor zijn job? Op 20 maart hielp hij Standard nog aan de beker én een rechtstreeks ticket voor de groepsfase van de Europa League. 135 dagen na dat moment van euforie pakken de donderwolken zich samen boven zijn hoofd. En waarom? De verloren Supercup? Het gelijkspel op Westerlo? De oorsprong van de nijpende situatie dateert al van veel vroeger. Na de 0 op 6 tegen Westerlo en STVV brak er midden februari iets tussen Ferrera en sportief expert en bestuurslid Daniel Van Buyten….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ferrera moet na één speeldag al vrezen voor zijn job

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *