Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Thuram: ‘Standard is meer dan een club en meer dan een religie’

Yohann Thuram trekt naar het Franse Le Havre, maar bewaart warme herinneringen aan Standard. Op Twitter bedankt de Franse doelman de Luikse supporters voor de voorbije mooie jaren.”Ik wil jullie bedanken voor de voorbije jaren, die ik nooit zal vergeten. Het was een leerrijke periode, vol vreugde, mooie en minder mooie momenten”, schrijft Thuram. “Ik zal vooral de steun van de supporters onthouden, hun gezangen en de sfeer op Sclessin. (…) Standard is meer dan een club, meer dan een religie, het is een familie. In families is er soms ruzie, maar er is…

Lees verder op Jupiler Pro league: Thuram: ‘Standard is meer dan een club en meer dan een religie’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *