Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Santini vertrekt na één jaar op Sclessin

Ivan Santini verlaat Standard. De aanvaller trekt voor vijf jaar naar Caen. Dat maakte de Franse eersteklasser woensdag bekend via zijn Twitter-account. Standard bevestigde de transfer. Santini streek afgelopen seizoen pas neer in Luik. In de zomer van 2015 maakte hij de overstap van KV Kortrijk. De Kroaat zou uiteindelijk elf keer scoren in 27 wedstrijden en maakte ook het beslissende doelpunt in de bekerfinale tegen Club Brugge.In totaal maakte Santini 38 keer zijn opwachting voor de Rouches en tekende hij voor vijftien doelpunten.Caen zou iets meer dan…

Lees verder op Jupiler Pro league: Santini vertrekt na één jaar op Sclessin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.