Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Speeldag 2: Club Brugge weer naar nieuwe arena

KV Mechelen mocht vorige week het vernieuwde AFAS-stadion inwijden tegen Club Brugge, vrijdag is het op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League de beurt aan KV Oostende om de landskampioen te ontvangen in de nieuwe Versluys Arena. Club Brugge kon op de eerste speeldag al veel vertrouwen putten uit de 0-2 zege in Mechelen. Oostende ging met 2-1 de boot in bij Racing Genk. Het speelde daar lang niet slecht, maar liet te veel kansen liggen. De geschiedenis spreek niet in het voordeel van de kustboys. Nog nooit kon Oostende in een thuisduel winnen van…

Lees verder op Jupiler Pro league: Speeldag 2: Club Brugge weer naar nieuwe arena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *