Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

STVV heeft spits Koubemba beet

STVV heeft K√©vin Koubemba aangetrokken. De 23-jarige Congolese spits komt over van het Franse Lille OSC en tekende een contract voor twee seizoenen (met een optie van een jaar). “Op 19-jarige leeftijd speelde hij zijn eerste wedstrijd voor Amiens SC in de Ligue 2”, meldden de Truienaars op de clubwebsite. “In de seizoenen 2012 tot 2014 kwam hij vaak in actie voor de club die toen in derde divisie speelde. In 2014 sloot hij aan bij Lille OSC. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Brest”. “Ook op internationaal vlak heeft Koubemba al ervaring met Congo-Brazzaville, waar hij…

Lees verder op Jupiler Pro league: STVV heeft spits Koubemba beet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.