Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Dossier N’Ganga 9 augustus behandeld

Francis N’Ganga kent pas volgende week dinsdag (9 augustus) zijn definitieve straf na zijn uitsluiting op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League, zo maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vrijdag bekend.De Congolese verdediger van Sporting Charleroi is door het uitstel speelgerechtigd voor de verplaatsing naar Excel Moeskroen, zaterdagavond (18u) op de tweede speeldag. De Carolo’s moesten vrijdagmiddag met N’Ganga voor de Geschillencommissie Hoger Beroep van de KBVB verschijnen. Bij afwezigheid van een voor de zitting aangeduid commissielid wordt de uitspraak in het dossier echter pas dinsdag gegeven. In de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen…

Lees verder op Jupiler Pro league: Dossier N’Ganga 9 augustus behandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *