Zondag 28 augustus wordt Super Sunday

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De speelmomenten van speeldag 4 tot en met 6 in de Jupiler Pro League zijn vrijdag bekendgemaakt. Zondag 28 augustus belooft een heerlijke Super Sunday te worden! Speeldag 4 opent op vrijdag 19 augustus om 20u30 met de Waalse derby tussen Standard en Charleroi. Op zaterdag 20 augustus om 18u is er de West-Vlaamse derby Kortrijk-Club Brugge. Nieuwkomer Eupen ontvangt op zondag 21 augustus om 14u30 Anderlecht.Op de vijfde speeldag is Club Brugge-Standard één van de twee krakers. De match van de landskampioen tegen de Rouches vindt plaats op zondag 28 augustus om 14u30. Het wordt een echte Super…

Lees verder op Jupiler Pro league: Zondag 28 augustus wordt Super SundayLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer