Standard doet het op doods Sclessin zuinig tegen STVV (2-0)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: redactie 6/08/16 – 22u18 video Na de valse noot waarmee Standard de competitie opende (2-2 bij Westerlo), hebben de Rouches zich vanavond naar behoren herpakt. In het eigen Sclessin, dat door het incidentrijke duel tegen Charleroi op 25 oktober vorig jaar leeg bleef, werd het 2-0 na een own-goal van Pulido en een strafschopgoal van Junior Edmilson. Zo start Standard dus met 4 op 6, terwijl STVV met 3 op 6 nog geen reden heeft tot paniek. Het voelde een beetje irreëel aan toch vanavond, op Sclessin. Door de straf die de Luikenaars opgelegd kregen mochten er slechts…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Standard doet het op doods Sclessin zuinig tegen STVV (2-0)Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer