Standard legt STVV over de knie in leeg Sclessin

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In een leeg Sclessin heeft Standard met 2-0 gewonnen van STVV. De thuisploeg kwam vrij eenvoudig op een dubbele voorsprong. Een eigen doelpunt van Pulido en een strafschop van Edmilson waren de dooddoeners voor STVV.Standard klom al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Jorge Pulido wilde een voorzet van Matthieu Dossevi wegwerken, maar de Spaanse verdediger van STVV tackelde de bal in eigen doel. William Dutoit was kansloos. Nadien kabbelde de wedstrijd rustig voort. Halverwege de eerste helft zette Junior Edmilson de turbo plots aan. Hij ging over het been van Steven De Petter in het strafschopgebied….

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard legt STVV over de knie in leeg SclessinLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer