Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard en Charleroi scoren niet in matige derby

Standard en Charleroi hebben in de Waalse derby niet kunnen scoren. Het werd 0-0 na een matige partij. Slordigheden en overtredingen overheersten de hele wedstrijd. Standard en Charleroi openden speeldag 4 in een nu wel gevuld Sclessin. Standard moest zijn eerste thuismatch namelijk zonder publiek afwerken. Ferrera is met vier punten mager gestart en hoopte op het betere werk terug te zien. Charleroi had zeven punten. Mits winst kwam het op kop van het klassement. Standard begon met veel goede moed aan de wedstrijd, maar al snel zakte het tempo van de match. Door slordigheden van beide teams…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard en Charleroi scoren niet in matige derby

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.