Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

“Anderlecht, Gent en Standard handelden vrij paniekerig”

De Deadline Day zorgde ook dit jaar weer voor de nodige records. Zo werd met name in de Premier League weer met de nodige miljoenen gesmeten. Maar ook de Belgische topclubs lieten zich gelden in de slotdagen van de zomermercato. Patrick De Koster, makelaar van onder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: "Anderlecht, Gent en Standard handelden vrij paniekerig"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

“Anderlecht, Gent en Standard handelden vrij paniekerig”

De Deadline Day zorgde ook dit jaar weer voor de nodige records. Zo werd met name in de Premier League weer met de nodige miljoenen gesmeten. Maar ook de Belgische topclubs lieten zich gelden in de slotdagen van de zomermercato. Patrick De Koster, makelaar van onder…

Lees verder op Voetbalnieuws.be: "Anderlecht, Gent en Standard handelden vrij paniekerig"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.