Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Standard strikt Algerijnse international

De Algerijnse aanvaller Ishak Belfodil heeft een contract voor een jaar, met een optie op nog een jaar, getekend bij Standard. Dat meldde de Luikse club donderdag. De 24-jarige Belfodil is een jeugdproduct van Olympique Lyon en debuteerde daar in augustus 2009 in het eerste elftal. Tot een echte doorbraak kwam het echter niet en de Algerijnse spits verkaste in januari 2012 naar Italië. Na een half jaartje op huurbasis bij Bologna kwam hij in de zomer van 2012 bij Parma terecht. Na één seizoen plukte Inter Milaan Belfodil daar weg voor 5,75 miljoen euro. Hij belandde er echter…

Lees verder op Jupiler Pro league: Standard strikt Algerijnse international

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.