Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Scholz twee duels geschorst, Charleroi krijgt boete voor wangedrag fans

De Geschillencommissie van de KBVB heeft Alexander Scholz, de centrale verdediger van Standard Luik, twee speeldagen schorsing en 800 euro boete opgelegd voor een overtreding in de match tegen Sporting Charleroi (0-0) op de vierde speeldag in de Jupiler Pro League. De Karolo’s moeten dan weer 500 euro boete betalen voor het wangedrag van supporters tijdens diezelfde wedstrijd.Scholz brak in het slot van de doelpuntenloze derby tegen Charleroi een countermogelijkheid af door middenvelder Clément Tainmont met een tackle onderuit te halen. Scholz kwam te laat, raakte geen bal en was bovendien de laatste verdediger, maar scheidsrechter…

Lees verder op Jupiler Pro league: Scholz twee duels geschorst, Charleroi krijgt boete voor wangedrag fans

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.