Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Ferrera net gebuisd, maar deed hij zoveel slechter dan zijn voorgangers op Sclessin?

Door: Johan Serkijn & Yari Pinnewaert 6/09/16 – 12u34 © belga. Yannick Ferrera had Standard in 35 competitiematchen onder zijn hoede. Hij haalde welgeteld 50 op 105 punten. Dat komt neer op 47,62 procent. Net gebuisd dus en goed voor een plaats in de middenmoot van de laatste tien trainers van Standard. Laszlo Bölöni Van juli 2008 tot februari 2010: 116/183, goed voor 63,39%. KV Mechelen ziet Jankovic vertrekken naar Standard, waar Ferrera ontslagen is Dit was het (op z’n zachtst gezegd) turbulente jaar van Ferrera bij Standard Speel mee: de gouden 11 & win 25.000 euro cash! ©…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Ferrera net gebuisd, maar deed hij zoveel slechter dan zijn voorgangers op Sclessin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.