Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Kampioen Club Brugge opent speeldag zes bij Waasland-Beveren

Na de interlandonderbreking hervat de Belgische competitie vrijdagavond (20u30) met een duel op de Freethiel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge. Kampioen Club Brugge staat na vijf speeldagen op een teleurstellende negende plaats met 7 punten. Blauw-zwart kan een overwinning dus goed gebruiken, maar dat geldt nog meer voor Waasland-Beveren. Het team van coach Stijn Vreven laat met 2 op 15 alleen rode lantaarn Westerlo (1 punt) achter zich. Het zwaartepunt van de speeldag ligt op zondag. Het is vooral uitkijken naar het treffen ’s avonds (20u) tussen Standard en KRC Genk. Bij de Rouches…

Lees verder op Jupiler Pro league: Kampioen Club Brugge opent speeldag zes bij Waasland-Beveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *