Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Nieuwe coach van Standard Jankovic mag al meteen jonge spits uitzwaaien

Door: Glenn Bogaert 8/09/16 – 19u38 © photo news. Op het einde van de zomermercato haalde Standard nog heel wat versterking binnen, maar ook aan de uitgaande zijde beweegt er nog wat. Aanvaller Benjamin Tetteh verlaat Sclessin tijdelijk voor een avontuur bij FC Slovácko. De 19-jarige Ghanees moet in de Tsjechische competitie ervaring opdoen, met de deal is geen aankoopoptie gemoeid. Dat betekent dat de Luikse topclub dus nog gelooft in de kwaliteiten van Tetteh. De boomlange spits komt sinds vorig seizoen uit voor de Rouches en maakte op 17 oktober van vorig jaar zijn debuut in…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Nieuwe coach van Standard Jankovic mag al meteen jonge spits uitzwaaien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *