Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Verjans wordt assistent van Jankovic bij Standard

Voetbalclub Standard heeft Thierry Verjans aangesteld als assistent van hoofdcoach Aleksandar Jankovic. Hij vervoegt het team rond de Serviër, dat ook nog bestaat uit Eric Deflandre (tevens assistent-coach), Philippe Vande Walle (keeperstrainer) en Erik Roex (fysiektrainer).Verjans, die een verleden heeft bij Anderlecht, ging begin 2016 aan de slag als sportief verantwoordelijke van het opleidingscentrum van de Luikenaars. “Naast deze nieuwe missie en met de bedoeling om onze jonge spelers langzamerhand te integreren binnen de A-kern, zal Thierry ook de sportieve leiding over…

Lees verder op Jupiler Pro league: Verjans wordt assistent van Jankovic bij Standard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *