Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Raman: “Ik heb Jankovic in januari al eens ontmoet”

Na amper enkele weken bij Standard is Benito Raman (21) met Jankovic aan zijn tweede coach toe. Eentje die hij in januari al leerde kennen. “Een trainerswissel komt altijd een beetje onverwacht, ook al werd er al weken over gesproken. Het is nog te vroeg om al dieper in te gaan op het werk van onze nieuwe coach. Hij is er nog maar enkele dagen. We hebben een beetje harder getraind, maar ik ben dat gewoon.””Ik heb onze nieuwe trainer in januari al eens ontmoet. Ik had een gesprek met hem omdat KV Mechelen…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Raman: "Ik heb Jankovic in januari al eens ontmoet"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *