Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Ferrera en Mechelen hebben mondeling akkoord

KV Mechelen en Yannick Ferrera bereikten een mondeling akkoord over een samenwerking voor bijna 2 seizoenen, tot juni 2018. Dat meldt KVM in een persmededeling. “Maandag worden alle nodige documenten gefinaliseerd en zal Ferrera zich officieel de nieuwe trainer van Malinwa kunnen noemen”, klinkt het in een persmededeling. Ferrera, dinsdag pas ontslagen bij Standard, moet bij Malinwa de naar de Rouches vertrokken Aleksandar Jankovic opvolgen. KVM maakte er vrijdagavond op zijn website al geen geheim van dat het met Ferrera onderhandelde en zaterdag bevestigde KVM-voorzitter Johan Timmermans dat er een akkoord in de maak was. De 35-jarige Ferrera…

Lees verder op Jupiler Pro league: Ferrera en Mechelen hebben mondeling akkoord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *