Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Nieuwe wind in Luik is te sterk voor Genk

Aleksandar Jankvovic heeft zijn debuut als Standard-trainer niet gemist. Racing Genk werd op Sclessin verdiend verslagen met 2-0. Bij de Rouches zorgden twee debutanten voor de doelpunten.Jankovic drukte meteen zijn stempel op de basisploeg en voerde maar liefst zes wijzigingen door in vergelijking met de wedstrijd op Club Brugge (onder Yannick Ferrera). Nieuwkomers Belfodil en Soares waren twee van die nieuwe gezichten.  Standard begon fel aan de wedstrijd, al was de eerste kans voor de bezoekers. Pozuelo bediende Samatta, wiens kanonskogel schitterend gered werd door Gillet. De Rouches waren niet van slag en namen de…

Lees verder op Jupiler Pro league: Nieuwe wind in Luik is te sterk voor Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *