Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

Algemeen directeur Claes verlaat Standard

De wegen van Standard en algemeen directeur Bob Claes scheiden. Dat hebben de Rouches maandag bevestigd op de clubwebsite. Claes werkte vijf jaar voor de Rouches, zij bedanken hem “voor zijn bijdrage en zijn professionalisme en wensen hem het beste toe in het vervolg van zijn carrière”.De samenwerking tussen beide partijen wordt stopgezet omdat voorzitter Bruno Venanzi “de intentie heeft om een uitvoerende rol uit te oefenen binnen de club”. Hij zal “omringd worden door een klein directiecomité, hetgeen ervoor zal zorgen dat de dagelijkse en operationele leiding van de club doeltreffend zal verlopen”, klinkt…

Lees verder op Jupiler Pro league: Algemeen directeur Claes verlaat Standard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *