Standard Luik RSS

Dagelijks al het Standard Luik nieuws voor jou verzameld!

“We zijn Barça niet, maar er loopt bij ons ook wel wat kwaliteit rond”

Stijn Joris 14/09/16 – 05u30 © photo news. Europa League Op piepjonge leeftijd en volgens sommigen veel te snel verliet Theo Bongonda de Jupiler Pro League voor Celta Vigo. Maar langzaam maar zeker haalt de vlugge winger er zijn gelijk. Coach Eduardo Berizzo rekent voluit op Bongonda en met Celta Vigo proeft hij straks voor het eerst van de Europa League. Die competitie brengt hem morgen naar Sclessin. Tijd dus voor een babbel met de belofteninternational. Donderdag maakt Bongonda zijn Europees debuut op het veld van Standard. Een tegenstander die hem ligt. Van de drie duels die hij…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: "We zijn Barça niet, maar er loopt bij ons ook wel wat kwaliteit rond"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *